Wijkvereniging De Kooy onderzoekt behoefte activiteiten

PAPENDRECHT – Na een onderzoek gehouden tijdens het 45-jarige bestaan weet wijkvereniging De Kooy welke activiteiten de vereniging graag wil. De vereniging wil het hele jaar door activiteiten organiseren in wijkgebouw De Kooyker. Bewoners kunnen daaraan zelf een steentje bijdragen.

Het bestuur gaat met de uitkomsten aan de slag. Het wil mensen die eenzaam zijn en uiteraard ook voor anderen zinvolle en prettige uren bezorgen. (Foto wijkvereniging De Kooy)

Daaruit is het volgende gekomen:

  • Er is een creatieve club op maandagmiddag. De inloop is vanaf 13.30 uur met koffie en thee. De cursus begint om 14.00 uur. Cursusleidster mevrouw Ellen de Visch-Eibergen leert verschillende technieken aan de cursisten. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor geïnteresseerden.
  • Bordspellen spelen is op de maandagavond en vrijdagavond. De ervaren begeleiders voor deze spelavonden demonstreren nieuwe spellen en de spellen worden ook gespeeld. Een activiteit voor jong en oud op maandagavond van 18.30 – 22.30 uur en op vrijdagavond van 19.00 – 23.00 uur.
  • Wandelen vanuit Wijkgebouw de Kooiker is ook mogelijk. Iedere dinsdag starten om 10.00 uur twee wandelgroepen. Eén groep wandelt een half uur, de andere groep één uur. Beide groepen zijn recreatieve wandelgroepen. Nieuwe wandelaars zijn van harte welkom om aan te haken. De heren zijn in de minderheid laat de wijkvereniging weten. Die verwelkomen ze net als de dames graag. Bij terugkomst is er van 11.00 uur tot 11.45 uur gelegenheid om gezamenlijk iets te drinken. Niet wandelaars zijn ook welkom. Iedereen mag ook zonder opgave naar het wijkgebouw komen om mee te wandelen. Aanmelden kan via tinyrijneveld@icloud.com
  • De klaverjasclub is actief op dinsdagavond. De inloop is 19.30 uur. Het klaverjassen begint 20.00 uur.
  • De schilderclub van Riet Meijer wordt al jaren gehouden op de woensdagmiddag van 14.15 – 16.15 uur.
  • De bingo-middagen worden druk bezocht. De eerstvolgende is zaterdagmiddag 9 december 2023. De inloop is 13.30 uur. De avond begint 14.00 uur.

2 gedachten over “Wijkvereniging De Kooy onderzoekt behoefte activiteiten”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld