Nice Skin Clinic gespecialiseerd in schoonheid en verzorging nu officieel geopend

door Peter Donk
PAPENDRECHT – Laser | Beauty Nice Skin Clinic aan Markt van Matena 6 is zaterdag 23 december 2023 officieel na een grondige verbouwing geopend. De plaats waar je terecht kunt voor een professionele behandelingen, kwaliteitsproducten en huidverbetering. “Wij geloven in de kracht van geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten en behandelingen. Bij ons, Nice Skin Clinic, komen schoonheid en verzorging samen.”

Het ondernemerspaar voor de deur van Nice Skin Clinic. Het bedrijf is gespecialiseerd in een breed scala aan behandelingen, allemaal gericht op het verbeteren van jouw huid en schoonheid. (Foto Peter Donk / Papendrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Dit is één van de keurig verzorgde behandelkamers van Nice Skin Clinic. (Foto Peter Donk / Papendrecht24)

Voor bezoekers van Nice Skin Clinic was er zaterdag een warm welkom. Er kon een drankje worden gepakt en je mocht rondgekeken. 

Behandelingen
De ervaren professionals van Nice Skin en Clinic bieden verschillende huidverbeterings behandelingen aan. Je kan er terecht voor laser ontharing, microneedling en medische peelings. Maar ook voor hydraglow, gezichtsbehandelingen en acnetherapie. Voor mesotherapie, rosacea behandeling en cosmelan / dermamelan. Verder voor hyper­pigmentatie, eve m skin analyzer, mesoeclat anti-aging en global Eyecon. Of voor age element anti-aging. Vanwege de opening zijn er verschillende acties. Kijk daarvoor hier online op de website van Nice Skin Clinic (ook op Istagram: niceskinclinic)

Tekst gaat verder onder x-bericht.

Afspraak
Als klant kan je gratis voor de deur parkeren. Je kan bij Nice Skin Clinic terecht van maandag t/m donderdag van 10.00 – 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 18.00 uur. Zondag is de zaak gesloten. Voor een afspraak kan je bellen naar tel. 078 – 2032500 of een e-mail sturen naar: info@niceskinclinic.nl 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld