Asieldier van de Week: kater Basje

DORDRECHT / PAPENDRECHT – In samenwerking met dierenzorgcentrum Louterbloemen in Dordrecht plaatst online krant Papendrecht24 ieder weekend een dier, waarvoor een nieuw thuis wordt gezocht.

Vandaag is dat kat Basje. (Foto Louterbloemen)

Uit de MYM-test is Basje als een oranje assistent gekomen. Basje is een vriendelijke en toegankelijke knappe man. Basje zoekt een thuis waar hij lekker mag kroelen en aandacht krijgt. Hoe vaker iemand thuis, hoe beter! Basje gaat regelmatig naar buiten dus een tuin wil deze assistent wel hebben. De kater gaat over het algemeen goed overweg met andere katten, een hond en kinderen. Omdat het dier momenteel wat kale plekjes van de stress heeft, is een iets rustiger huisje in de toekomst wel beter voor hem. Liever dus alleen met oudere kinderen of alleen een rustige kat. Kortom de viervoeter is een makkelijke assistent die iets meer rust zoekt.

Meer dieren
Er zijn uiteraard meer dieren in afwachting van een nieuwe baas. Neem ook daarvoor contact op met dierenzorgcentrum Louterbloemen, tel. 078 – 6137902 of stuur een e-mail naar: info@louterbloemen.nl 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld