Onthulling bord en cheque bij viering 90-jarig bestaan p.v. De Luchtbode

PAPENDRECHT – P.V. De Luchtbode vierde vrijdagavond 24 mei 2024 hun 90-jarig jubileum. Een super mijlpaal en dat verdient een presentje vond de gemeente Papendrecht. Wethouder Jan Dirk van der Borg (CDA) van Sport overhandigde een cheque ter waarde van €450,–.

Naast het geven van een cheque onthuldde voorzitter Van Sintmaartensdijk en de wethouder een bord met daarop de beste duiven van P.V. De Luchtbode Papendrecht van de afgelopen 90 jaar aangedragen door de leden. (Foto Richard van Hoek)

“Het mooiste aspect van de postduivenvereniging is samen met elkaar plezier beleven. Een vereniging in de ware zin van het woord: een plaats waar mensen zich verenigd voelen”, sprak Van der Borg. 

Actieve leden
P.V. De Luchtbode Papendrecht heeft zo’n twintig actieve leden. Dat wil zeggen, duivenliefhebbers die nog actief de duivensport beoefenen. Daarnaast zijn er nog rustende leden. Dat zijn leden die vanwege leeftijd en/of gezondheid gestopt zijn met de actieve duivensport, maar nog regelmatig de vereniging bezoeken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld