Workshop promotiemateriaal maken met Canva

PAPENDRECHT – Vrijwilligerspunt Papendrecht organiseert in samenwerking met de Volksuniversiteit de workshop Promotiemateriaal maken met Canva. De cursus is zaterdag 6 juli 2024 van 10.00 – 13.00 uur en wordt gehouden bij de Volksuniversiteit Papendrecht. Voor vrijwilligers met PR-taken is de les gratis. Andere geïnteresseerden betalen wel voor workshop.

Canva is een online designtool waarmee je onder andere social media berichten, flyers en posters kunt maken.

In Canva zitten allerlei templates, kleuren en stockfoto’s. Je hoeft geen vormgever te zijn om ermee te werken, bericht het Vrijwilligerspunt. Saskia Veltenaar geeft de workshop.

Ontwerpen
De deelnemers leren promotiemateriaal te maken, die ze bijvoorbeeld op Facebook of Instagram kunnen zetten. Ook wordt uitgelegd welke soorten promotiemateriaal je kunt ontwerpen, welke afmetingen je aanhoudt en voor welk social media kanaal dat geschikt is. Ook komen aan bod hoe je het logo van je eigen organisatie verwerkt, hoe je mooie afbeeldingen of collages maakt voor een flyer en welke informatie je wel of niet op een poster zet.

Ondersteunen
Vrijwilligerspunt Papendrecht wil lokale organisaties ondersteunen bij het promoten van activiteiten en het werven van vrijwilligers. Daarom bieden ze de workshop gratis aan voor vrijwilligers. Voor geïnteresseerden kost de workshop € 55,-. Wil je deelnemen? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl of bel met tel. 078-6154741.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld