Papendrechtse coach en therapeut lanceert boek: ‘Vandaag begint jouw leven!’

PAPENDRECHT – Mariëlle Zwarts van gezondheidscentrum Parelss heeft de schrijversjas aangetrokken en haar wijsheid en ervaringen gedeeld in het boek ‘Vandaag begint jouw leven! – Kies met eigen-wijsheid’. Woensdag 12 juni 2024 wordt het boek gelanceerd. 

Het boek van Mariëlle Zwarts werkt als een pluktuin, waarin je als lezer kunt grasduinen en ontdekken en je die onderwerpen kunt aanpakken die voor jou nu aandacht vragen. En natuurlijk kun je het boek van begin tot eind rustig lezen en de opdrachten die erin staan uitvoeren en uitproberen.

Tekst gaat verder onder cover boek. 

Op deze dag viert de therapeut, coach en trainer ook het vijftienjarig bestaan van het gezondheidscentrum. De boeklancering en de viering van vijftien jaar gezondheidscentrum Parelss vindt plaats bij Parelss aan de Jan Sluytersstraat. 

Unieke vertaalslag
Het boek is geïllustreerd met inspirerende tekeningen van Wietske Pietersma, een kunstenaar uit Papendrecht. De zen-tangle-techniek die ze tot in de finesse en met eigen vrijheid verder heeft uitgewerkt, drukt een unieke vertaalslag op de onderwerpen in het boek. Daarin komen acht delen, onderwerpen, aan de orde. Elk deel bestaat uit drie hoofdstukken met oefeningen, anekdotes, theorie en voorbeelden. Naast de wijsheid in het boek, krijg je via het boek toegang tot bonusmaterialen met ook meditaties en video’s.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld