Vertoning van film Emily in bibliotheek AanZet

PAPENDRECHT – Elke maand organiseert bibliotheek AanZet aan Markt 22 een filmavond, de filmbieb. Uiteraard in de bibliotheek. Woensdag 19 juni 2024 draait tussen 19.00 – 21.45 uur de biopic Emily, die valt in de categorie historisch drama. Tickets kan je vanaf nu kopen.

Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje genieten van een boekverfilming, een film van het afgelopen jaar, verborgen pareltjes of een echte klassieker! Nu dus de film Emily. (Stockfoto)

Vanaf 19.00 uur is de inloop (eerder komen mag, want de bibliotheek is open – red.). Om 19.15 uur begint de film. Een uur later is er een kwartier pauze. Daarna gaat de film verder tot 21.45 uur.

Tekst gaat verder onder YouTube.

Tegenzin
De film vertelt het verhaal van één van de meest beroemde Britse schrijfsters uit de geschiedenis namelijk Emily Brönte. Heel haar leven bewandelt ze met tegenzin het pad dat voor haar is uitgetekend: geboren worden, nederig zijn, trouwen, kinderen krijgen en dat is het.

Ander pad
Wanneer ze plots liefde vindt, helpt die haar dan ook om een ander pad te kiezen, het pad van de vrijheid. De makers van de film volgen de reis naar het vrouw-zijn van een rebel en een buitenbeentje, één van ‘s-werelds meest beroemdste, mysterieuze en provocerende schrijfsters.

Kosten
Leden van bibliotheek AanZet betalen voor entree €4,–;  niet-leden betalen € 6,– p.p. Aanmelden is noodzakelijk en dat kan hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld