Seizoen Awards maakt plaats voor Jaar Awards

PAPENDRECHT – De jury van de Ondernemers Award Papendrecht heeft besloten om de Seizoen Awards om te gaan zetten in Jaar Awards. Na het eerste jaar actief met de awards is een analyse gedaan en de jury kiest voor een andere opzet.

In het afgelopen jaar zijn vier Seizoen Awards uitgereikt. Winnaars waren Barend Romijn, elektrotechniek Van Wijngaarden, sport- en dansstudio Bounce en verkeerschool Ronald. In november 2023 zijn de vier Jaar Awards uitgereikt: in de categorie Sociaal Maatschappelijke Impact Fritella, in de categorie Lokale Impact L&B Groep, in de categorie Duurzaamheid Gebroeders De Koning en de publieksprijs voor horeca/winkelplezier ging naar Loes. (Archieffoto Ondernemers Award Papendrecht)

Er wordt in het jaar gewerkt naar een hoogtepunt, in de week van de dag van de ondernemer. Tijdens dit hoogtepunt worden de Jaar Awards uitgereikt. Daarvoor kan iedereen de jury enthousiasmeren en inspireren. Dat doe je door op de website OAP.nu of ondernemersawardpapendrecht.nl een nominatie te doen. Je geeft daarbij aan waarom deze ondernemer je opvalt. 

Stemronde
Vanaf medio oktober komt er een stemronde voor de publieksprijs, net als vorig jaar, waarin iedereen stem kan uitbrengen op de toppers voor de publieksprijs. Daarnaast reikt de jury de Jaar Awards uit aan bedrijven die meer business-2-business werken.
 

Business & Bites
Er komen dus geen Seizoen Awards meer en op dinsdag 12 november 2024 is de prijsuitreiking tijdens Business & Bites van de gemeente Papendrecht, speciaal voor de lokale ondernemers in Leonardo hotel. Ben je ondernemer? Reserveer die datum vanaf eind van middag en de avond in je agenda. En wie weet, sta je straks zelf op het podium.
 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld