Wandelaars lopen vanaf markt eerste avond Avondvierdaagse

door Peter Donk
PAPENDRECHT – Zo’n 900 wandelaars verzamelden zich maandagavond 3 juni 2024 kort na 18.00 uur op de Markt voor de start van de 51e Avond4daagse. Burgemeester Margreet van Driel gaf een half uur later het startsein. De individuele wandelaars gingen als eersten van start; daarna de groepen waaronder scholen en sportverenigingen.

Burgemeester Margreet van Driel sprak de wandelaars toe kort voor vertrek. Ze maakte daarna met de wandelaars nog even een selfie. (Foto Peter Donk / Papendrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.
Inschrijven kon maandagavond nog tot het laatste moment bij de starttent. Velen hadden overigens al voorinschrijving gedaan. (Foto Peter Donk)

De deelnemers troffen het met het weer. Het was droog en wat later op de avond klaarde het zelfs op.

Tekst gaat verder onder x-bericht.

Feestelijke afsluiting
Tot en met donderdag 6 juni 2024 kan er elke avond worden gewandeld. Vier avonden staat Papendrecht in het teken van de avond4daagse met start en finish op de Markt, afstanden 5km en 10km. Elke avond, ook bij de start maandagavond, klinkt er gezellige muziek. Donderdag is de feestelijke afsluiting met de bloemenhulde vanaf de Randweg. Vier muziekgroepen begeleiden de lopers dan naar de finish. Op alle avonden staan er op belangrijke punten op de route verkeersregelaars.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld