Papendrechtse coach en therapeut presenteert boek: ‘Vandaag begint jouw leven!’

door Peter Donk
PAPENDRECHT – ‘Vandaag begint jouw leven! – Kies met eigen-wijsheid’ is het boek van Mariëlle Zwarts van gezondheidscentrum Parelss. Het werd woensdagmiddag 12 juni 2024 gepresenteerd in haar achtertuin van het pand aan de Jan Sluijterstraat. Dat ging op z’n Mariëlles, namelijk met zo’n zestig genodigden, muziek en Brabantse gezelligheid. 

Het eerste exemplaar werd door de auteur Mariëlle Zwarts (rechts) aangeboden aan Wietske Pietersma, een kunstenaar uit Papendrecht die het boek illustreerde met inspirerende tekeningen. (Foto Peter Donk / Papendrecht24)

Tekst gaat verder onder X-bericht

Woensdag vierde de therapeut, coach en trainer ook het vijftienjarig bestaan van het gezondheidscentrum.  Uitgebreid nam Zwarts de tijd om alle betrokkenen persoonlijk te bedanken, die dagelijks naast haar staan en velen die haar hebben geholpen met de totstandkoming van het boek. Afwisselend klonk het muziek. Zwarts las kort een inspirerend stukje tekst uit haar boek voor.

Tekst gaat verder onder foto.

Unieke vertaalslag
De zen-tangle-techniek die ze tot in de finesse en met eigen vrijheid verder heeft uitgewerkt, drukt een unieke vertaalslag op de onderwerpen in het boek. Daarin komen acht delen, onderwerpen, aan de orde. Elk deel bestaat uit drie hoofdstukken met oefeningen, anekdotes, theorie en voorbeelden. Naast de wijsheid in het boek, krijg je via het boek toegang tot bonusmaterialen met ook meditaties, opdrachten en video’s. Hier online kan je het boek bestellen. Een groot aantal relaties van Zwarts woonde de presentatie bij; een aantal komt ook in het boek voor. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld