Excelsior organiseert voor derde keer Muziekfeest Op Het Plein

PAPENDRECHT – Voor de derde keer organiseert muziekvereniging Excelsior zaterdag 6 juli 2024 het ‘Excelsior Muziekfeest Op Het Plein’. Dit populaire evenement belooft opnieuw een heerlijke muzikale zomerse middag te worden, vol met live optredens en gezelligheid. Het feest vindt plaats op het plein voor het verenigingsgebouw van Excelsior aan de Rembrandtlaan 206 en is gratis toegankelijk voor iedereen. De festiviteiten beginnen om 14.30 uur met een optreden van het Groot Orkest van Excelsior.

Excelsior heeft met dit evenement de intentie om de lokale gemeenschap samen te brengen en de liefde voor muziek te delen. Het evenement biedt een platform voor de talenten van Excelsior om zich te presenteren aan het publiek en draagt bij aan de levendigheid en cohesie binnen Papendrecht. (Archieffoto muziekvereniging Excelsior Papendrecht)

Vervolgens kunnen de bezoekers genieten van non-stop muziek van de diverse groepen en orkesten die de vereniging rijk is. Van slagwerkgroepen tot het koor en orkesten, het programma biedt voor ieder wat wils. De volledige line-up is hier online te bekijken.

Eten en Drinken
Bij een feest hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Tussen 14.30 – 16.00 uur zijn er heerlijke, vers gebakken frietjes. Daarnaast is de bar geopend en zijn er diverse drankjes verkrijgbaar om de dorst te lessen. Het ‘Excelsior Muziekfeest Op Het Plein’ is een evenement voor jong en oud. Of je nu komt voor de muziek, de gezelligheid, of gewoon voor een lekker frietje, er is voor iedereen iets te beleven.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld