Raadslid Middelkoop (CDA) stopt en draagt taken over

PAPENDRECHT – Tijdens de raadsvergadering van donderdag 4 juli 2024 draagt raadslid Corrie Middelkoop (CDA) haar taak over aan Ronald Schuil. Zij stopt als raadslid van de gemeente Papendrecht. Schuil komt goed beslagen ten ijs. Hij draait inmiddels twee jaar mee als CDA duo-raadslid en daardoor kon hij de nodige ervaring op doen.

Corrie Middelkoop kwam in maart 2010 met voorkeursstemmen in de gemeenteraad. Zij koos er destijds voor om eerst twee jaar ervaring op te doen als duo-raadslid om daarna raadslid te worden. Nu na ruim veertien jaar draagt ze het stokje over. (Foto Richard van Hoek Fotografie)

Tekst gaat verder onder foto. 

Middelkoop wilde een volksvertegenwoordiger zijn die oog heeft voor mensen die gezond zijn, maar zeker ook voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en mensen waarvoor hulp en ondersteuning noodzakelijk is. “Daar heb ik mij naar beste weten voor ingezet. En ik hoop in de toekomst mijn maatschappelijke betrokkenheid toch op de een of andere manier in te blijven zetten. Nu is het tijd om mijn werk voor de raad na al die jaren te beëindigen. Het stokje doorgeven aan een nieuwe lichting. Ik ga het met een gerust hart overdragen aan Ronald Schuil”, vertelt Middelkoop.

Steentje bijdragen
Samen met Leon van den Dool en Annemarie Verschoor zal het CDA geluid volgens Middelkoop in de raad goed worden gehoord. Schuil is blij Middelkoop te mogen opvolgen. “Het is mooi om de plaats waar je woont op deze manier te kunnen dienen. Er liggen belangrijke vraagstukken op tafel in de komende jaren, de nieuwbouw van de VO scholen en waar kunnen we nog woningen bouwen? Hoe gaan we verduurzamen ? Niet dat ik dat allemaal even ga oplossen. Die illusie heb ik niet, maar ik vind het belangrijk om hier mijn steentje aan bij te dragen. Dat heb vanuit huis meegekregen en dat ga ik doen voor Papendrecht”, reageert Schuil. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld