Culturele organisaties zetten handtekening voor samenwerking in Cultuurplatform

PAPENDRECHT – Verschillende partijen uit de culturele sector ondertekenden maandagmorgen 15 juli 2024 in de bibliotheek AanZet aan de Markt de zogeheten ‘Strategische Blauwdruk’. Het gaat hier om de volgende partners: De Bibliotheek AanZet, muziekvereniging Excelsior Papendrecht, stichting RTV Papendrecht, stichting Lichtjesfeest, theater De Willem B.V. (waaronder JeugdTheaterSchool Papendrecht), ToBe Cultuurcentrum en Volksuniversiteit Papendrecht.

Wethouder Jan Dirk van der Borg (CDA) van Cultuur was uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het moment. Uit blijk van trots overhandigden de leden het ondertekende document aan de wethouder. “Ik ben dankbaar voor jullie inzet die jullie heeft gebracht tot deze onderlinge samenwerking om de cultuur in Papendrecht te versterken.” (Foto Peter Donk / Papendrecht24)

Tekst gaat verder onder X-bericht.

In de door de partijen ondertekende Blauwdruk staan de doelen en afspraken die ze onderling hebben. Met het ondertekenen committeren ze zich aan elkaar en aan die samenwerking. Het Cultuurplatform is bedoeld om meer samenwerking tussen deze partijen te creëren op het gebied van cultuur en maatschappij in Papendrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld