Mogelijkheid om Spaanse taal te leren; start cursussen voor beginners

PAPENDRECHT – Dit najaar bestaat de mogelijkheid om de Spaanse taal te leren bij Spaans Leren Papendrecht en aanmelden kan vanaf nu. Begonnen wordt met lessen voor beginners in oktober, te weten dinsdag 8 oktober en woensdag 9 oktober 2024. 

Deze foto is gemaakt in Andalusië. Je leert tijdens deze cursus eenvoudig Spaans, waarmee je je goed kan redden tijdens bijvoorbeeld je vakantie in Spaanstalige landen. Ook komt de cultuur aan bod. (Stockfoto)

De cursus bestaat uit tien lessen en is bedoeld voor mensen die geen tot weinig kennis hebben van het Spaans. De kosten bedragen € 210,– p.p.

Lesstof
Je leer onder meer de uitspraak van de Spaanse taal, je voor te stellen en te reageren. Maar ook begroeten en afscheid nemen, zeggen waar je vandaan komt en praten over beroepen. Verder praten over familierelaties, de getallen t/m 100 en iemands uiterlijk en karakter beschrijven. Ook de maanden van het jaar benoemen. 

Vervolgcursus
Er is een breed cursusaanbod. Niet alleen beginnerscursussen worden gegegeven, maar ook cursussen op andere niveaus. Meer informatie is te vinden op de website van Spaans Leren Papendrecht. 

Aanmelden
Wie deel wil nemen aan de cursus en meer wil weten over de kosten kan hier online kijken of bellen met tel. 06-15539743. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld