Verkeershinder tijdens passeren van Tour de France Femme

PAPENDRECHT – Het peloton van de Tour de France Femmes rijdt morgen, dinsdag 13 augustus 2024 door Papendrecht. De 154 rensters komen via Dordrecht over de N3, gaan bij de kluifrotonde linksaf de Burgemeester Keijzerweg op en gaan vervolgens via de Veerweg over de Witte Brug Papendrecht richting Oud-Alblas. Dat geeft verkeershinder. 

Tussen circa 09.15 – 10.30 uur kun je vanuit Dordrecht via de afrit N3 Papendrecht niet inrijden. Je kunt wel naar Dordrecht toerijden vanuit het Centrum en de Kennedylaan. Ook blijft Papendrecht bereikbaar via Alblasserdam / A15. Tijdens de tour worden alle kruisingen op de Burgemeester Keijzerweg (voor verkeer vanuit de Oostpolder) en de Veerweg (naar de Witte Brug) door verkeersregelaars afgezet. Je kunt de straat dan niet in- of uitrijden. Deze afsluitingen duren circa tien tot vijftien minuten. Zodra het peloton voorbij is, wordt de weg weer vrijgegeven.

Bereikbaarheid en hulpdiensten
Woon je in de wijk Wilgendonk en moet je tijdens de tour weg, dan kun je de wijk verlaten via de Andoornlaan. Verkeer vanuit de wijk Oostpolder kan via de Pieter Zeemanlaan naar het centrum van Papendrecht rijden. Woon of werk je langs de route en verwacht je bezoek of een levering, plan jouw afspraak dan vóór of na de tour in. De route en daarmee de omliggende wijken, zijn te allen tijde bereikbaar voor de nood- en hulpdiensten. In geval van calamiteit leiden de verkeersregelaars van de Tour de France Femmes het verkeer in goede banen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld