G-team v.v. Papendrecht zoekt versterking voor komend seizoen

PAPENDRECHT – Voetbalvereniging Papendrecht heeft al jaren een G-team. De huidige selectie bestaat uit 14 spelers (m/v) en dat is net te weinig om deel te nemen aan de competitie. “Ook de G-spelers hebben namelijk een druk bezette agenda en daarin staat helaas niet alleen ‘voetbal’ genoteerd. Daarom zou het mooi zijn als er zich nog 2 tot 3 aanwinsten aanmelden als lid”, bericht dinsdag 6 augustus 2024 v.v. Papendrecht.

Het G-team. Een keeper staat hoog op het verlanglijstje van de vijfkoppige begeleiding. Mocht dit lukken, dan kan er weer ingeschreven worden voor de competitie en het bekertoernooi. (Foto v.v. Papendrecht)

Ondanks dat er in competitieverband niet wordt gestreden om de hoogste eer, wordt er iedere maandagavond (weer of geen weer) van 19.00 – 20.00 uur enthousiast getraind en dat blijft zijn vruchten afwerpen.

Veld
Er werd de inmiddels traditionele wedstrijd tegen het v.v.Papendrecht-Wereldelftal wederom winnend afgesloten. In een waar spektakelstuk werd onder grote publieke belangstelling met 6-5 gewonnen. De winnende goal werd in de allerlaatste seconde van de officiële speeltijd tegen het net geschoten, het voormalig neusje van de rood-zwarte zalm in ontsteltenis achterlatend.

Zaal
Behalve buiten op het veld hebben de G-spelers ook laten zien in de zaal uitstekend uit de voeten te kunnen. Het zaalvoetbaltoernooi in en tegen Lekkerkerk werd namelijk winnend afgesloten. De beker kon dus mee naar huis en heeft inmiddels een mooi plaatsje in de al goed gevulde prijzenkast.

Aanmelden
Heb je zin om wekelijks een leuke pot voetval te spelen? Ga dan vrijblijvend een aantal keer meetrainen. Iedereen met een fysieke en/of geestelijke beperking vanaf 14 jaar is welkom. Stuur een e-mail naar: G-voetbal@vvpapendrecht.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld