Komende week Voetbaldagen v.v. Papendrecht

PAPENDRECHT – Bij v.v. Papendrecht begint maandag 19 augustus 2024 het jaarlijkse voetbalfeest voor jongens en meisjes tot 14 jaar los. Bijna 80 kinderen genieten tijdens de v.v. Papendrecht-Voetbaldagen drie dagen lang genieten van diverse trainingen en voetbalspellen.

Alle begeleiders en overige vrijwilligers hebben er enorm veel zin in om er weer een fantastisch spektakel van te maken. (Archieffoto v.v. Papendrecht)

Een overzicht:

  • Maandag 19 augustus 2024 worden de kinderen tussen 09.15 en 9.30 uur verwacht op het sportpark Slobbengors. Ze worden verdeeld in verschillende groepen en krijgen het speciale, hagelnieuwe voetbaltenue overhandigd. Nadat ze omgekleed zijn, zullen ze in hun fraaie voetbaluitrusting gaan trainen op aanvallen. Rond het middaguur is het tijd voor de lunch. In de middag is er het spel Goalmaster. De dag eindigt naar verwachting om 16.00 uur.
  • Dinsdag 20 augustus 2024 worden de kinderen (in tenue) om 10.00 uur in de kleedkamers verwacht waarna ze gaan trainen op verdedigen. Om 12.00 uur is er weer een lunch en in de middag worden diverse potjes 4×4 gespeeld met uiteindelijk een individuele winnaar. Ook de tweede dag is uiterlijk om 16.00 uur klaar.
  • Woensdag 21 augustus 2024 worden de kinderen eveneens om 10.00 uur omgekleed in de kleedkamers verwacht. Daarna wordt er hard getraind op omschakelen. Na de lunch vindt in de middag het EK-spel plaats met aansluitend de prijsuitreiking. Rond 16.00 uur eindigt het voetbalfestijn.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld