Half september SlootSpektakel bij AV Passaat

PAPENDRECHT – Een spetterende survival door gras, sloten, modder en rietkragen. Deins jij daar niet voor terug? Dan is de SlootSpektakel. Zaterdag 14 september 2024 vindt dit sportieve evenement vanaf 13.00 uur plaats bij atletiekvereniging Papendrecht Sliedrecht Samen Atletiek (AV Passaat) aan Andoornlaan 38.

Het parcours biedt volop uitdaging aan zowel de beginnende hardloper als aan de ervaren trailrunner. Niet bang voor een beetje water en modder? (Foto AV Passaat)

De afstand is zo’n vier kilometer. Loop je met je familie of trommel je je loopvrienden of collega’s op? Je doet namelijk mee in een team van 3 personen. Heb je geen team? Meld je dan individueel aan en de organisatie maakt teams. Minimum leeftijd is 12 jaar waarbij ten minste één teamlid 18 jaar of ouder is. De teams starten met een interval van twee minuten.

Kosten en aanmelden
Voorinschrijven per mail kan tot en met 11 september, na-inschrijving is ook mogelijk op de dag zelf tot 12.30 uur. Deelname kost € 15,– per team en te voldoen na een betaalverzoek. Voor het aanmelden zijn de namen van de deelnemers nodig en hun leeftijd. Ook een 06-nummer en eventueel de naam van het team. Je opgeven kan per e-mail: marathon@avpassaat.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld