Project ‘Boring onder de Merwede’ gaat ook Papendrechters aan

SLIEDRECHT / PAPENDRECHT – De Ondernemers Vereniging Papendrecht (OVP) heeft hun leden donderdagmiddag 22 augustus 2024 geïnformeerd. In de week van maandag 26 augustus tot zaterdag 31 augustus 2024 wordt namelijk voor het warmteproject ‘Boring onder de Merwede’ alsnog de eerste warmteleiding van 1200 meter onder de rivier de Merwede tussen Sliedrecht en Dordrecht aangebracht. Dat treft ook Papendrechters met name woonachtig in Papendrecht-Oost en hun ondernemers als het gaat om een verkeersomleiding. De OVP zegt op het laatste moment te zijn geïnformeerd.

Parallel aan de spoorlijn in Sliedrecht is vanaf ongeveer de Puccinistraat tot aan de Menuet een dubbele stalen damwand geslagen. Dit is gedaan om de boortunnel ter plekke te verstevigen. Op de foto is de dubbele damwand goed zichtbaar. (Foto Hans van der Aa/Sliedrecht24)  

Vanwege de werkzaamheden is er in deze week geen autoverkeer mogelijk tussen de Parallelweg (noordzijde A15) en Ouverture/Parallelweg (zuidzijde A15). Er worden verkeersomleidingen ingesteld. Ook zet HVC op verschillende plaatsen verkeersregelaars in. Een compleet overzicht van de verkeersmaatregelen inclusief plattegronden staat hier online. Daar vind je ook meer informatie over het project.

Tekst gaat verder onder kaart met wegafsluitingen.

Bouwapp
Speciaal voor dit project maakt HVC gebruik van de BouwApp. Daarin vind je onder andere informatie over de werkzaamheden en een animatiefilm met meer uitleg. Via de BouwApp kun je ook eenvoudig vragen stellen. De BouwApp is gratis te downloaden via de Google Playstore en App Store.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld