Heerlijk weer en veel bezoekers tijdens open dag PKC/Vertom

door Peter Donk
PAPENDRECHT – Kennismaken met de vereniging, de sport en de accommodatie. PKC/Vertom aan de Andoornlaan zette net voor de start van het nieuwe korfbalseizoen de deuren zaterdag 31 augustus 2024 open. Kort na het openstellen van het toegangshek was het meteen druk. Het prachtige weer met een lekker briesje moedigde een bezoek aan. Er kwamen ruim 2000 mensen op de open dag af.

Zaterdag speelden alle teams van PKC/Vertom thuis, op het veld. Met de open dag werd het nieuwe korfbalseizoen ingeluid. De dag trok veel publiek. Leden, supporters en ouders/verzorgers vermaakten zich. (Foto Peter Donk / Papendrecht24)

De organisatie had aan alles gedacht om het jong en oud naar de zin te maken. Een gigantische waterglijbaan, diverse springkussens, en een schuimparty zorgden voor volop vermaak voor de kinderen. Daarnaast waren er suikerspinnen, popcorn en glittertattoos beschikbaar, wat bijdroeg aan de feestelijke sfeer.

Tekst gaat verder onder X-bericht. 

Met 92 wedstrijden op het programma, waarvan 49 met eigen PKC-teams, was er voor de liefhebbers van korfbal genoeg te zien. Meer dan 900 spelers kwamen in actie en lieten hun beste spel zien. Het enthousiasme op en rond het veld was duidelijk merkbaar en zorgde voor een levendige en positieve sfeer.

Hoogtepunt
Een bijzonder moment was de persconferentie om 11.00 uur, waar drie spelers van PKC/Vertom – Romy de Rijke, Jorien Jordaan en Lise van Maldeghem – in het zonnetje werden gezet voor hun prestaties op het recente WK <21. De jongste fans kregen de kans om vragen te stellen, wat zorgde voor enkele leuke en verrassende momenten. Dit gaf een extra dimensie aan de interactie tussen spelers en supporters.

Tekst gaat verder onder foto.

Aan de dag werkten meer dan 120 vrijwilligers. “Hun toewijding en harde werk zorgden ervoor dat de dag vlekkeloos verliep. PKC/Vertom spreekt haar grote waardering uit voor deze onmisbare bijdrage”, berichtte de vereniging.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld