JeugdTheaterSchool Papendrecht begint aan nieuw seizoen

PAPENDRECHT – JeugdTheaterSchool Papendrecht gaat weer van start met het nieuwe seizoen. Met veel enthousiasme verwelkomt de school zowel terugkerende leerlingen als nieuwkomers die interesse hebben in theater. Kinderen die het leuk vinden om te (leren) zingen, dansen en acteren zijn dinsdag 3 september 2024 welkom om te komen proeven tijdens de eerste les! De lessen zullen wekelijks plaatsvinden in Sportcentrum Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 110.

De lessen worden gegeven door ervaren docenten en vinden wekelijks plaats in Sportcentrum Papendrecht. Daarnaast is er ook een productiegroep voor de oudere kinderen. (Foto JeugdTheaterSchool Papendrecht)

Kinderen die willen (leren) zingen, dansen of acteren zijn aan het goede adres bij JeugdTheaterSchool Papendrecht. JeugdTheaterSchool Papendrecht biedt kinderen in de basisschoolleeftijd een laagdrempelige en creatieve omgeving om hun talenten op het gebied van theater en toneel te ontdekken en te ontwikkelen.

Tekst gaat verder onder foto.

Inschrijven
De eerste les, die tevens als proefles dient, vindt plaats op dinsdag 3 september in de grote sportzaal van het Sportcentrum. Ouders en verzorgers hebben de mogelijkheid om de les bij te wonen vanaf de tribune, terwijl de kinderen actief deelnemen aan de activiteiten op de vloer. Voor de lessen wordt aangeraden sportieve kleding en schoenen te dragen. Kinderen die na de proefles enthousiast zijn geworden en zich willen inschrijven voor het volledige seizoen, kunnen dat ter plekke doen. Tijdens de les zullen er aanmeldformulieren beschikbaar worden gesteld. Meer informatie over JeugdTheaterSchool Papendrecht, de lessen en de lestijden staat hier online

Plaats een reactie

*=Verplicht veld