Theater De Willem op na zomerstop seizoen 2024-2025

PAPENDRECHT – Na een zomerse pauze opent Theater De Willem zaterdag 14 september 2024 officieel het nieuwe theaterseizoen 2024-2025 met een theatercollege van Raymond Mens. Naast dit college biedt het theater een divers programma met meer dan honderd voorstellingen, variërend van muziek en cabaret tot dans, toneel en musicals, voor zowel jong als oud.

Het seizoen van Theater De Willem wordt afgetrapt met een theatercollege door Amerikakenner en politicoloog Raymond Mens, die de laatste ontwikkelingen in de Verenigde Staten zal bespreken. Leuk en leerzaam. Dit theatercollege markeert het begin van een reeks gevarieerde voorstellingen die Theater De Willem in de komende maanden op de planken brengt. (Foto via theater De Willem)

In september staat onder andere De Grote Gameshow op het programma, een interactieve voorstelling speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Naast de voorstelling wordt in samenwerking met ToBe een gratis workshop ‘Strip en games tekenen’ aangeboden, waar kinderen hun creatieve vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

Kiss The Frog
Ook muziekliefhebbers komen aan hun trekken met optredens van Kiss The Frog en Colibri. Kiss The Frog, een band die in de jaren ’80 furore maakte in Rotterdam en omgeving, zorgt voor een funky avond in het theater. De van oorsprong Papendrechtse band Colibri, die al meer dan 20 jaar bestaat, geeft op 28 september hun eerste theaterconcert bij Theater De Willem.

Ticketshop geopend
Sinds maandag 2 september is de Ticketshop van Theater De Willem weer geopend voor vragen en reserveringen. Kaarten voor alle voorstellingen zijn online te bestellen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld