Starman brengt ode aan David Bowie in theater De Willem

PAPENDRECHT – Starman, bekend van tv-programma The Tribute – Battle of the bands, kreeg nationale bekendheid door hun indrukwekkende optreden in dat tv-programma. Vrijdag 5 oktober 2024 om 20.15 uur staat Starman, de negenkoppige David Bowie tributeband, op het podium van Theater De Willem.

Starman staat op de bühne. Het wordt een unieke muzikale reis door de wereld van Bowie, omlijst met bijzondere anekdotes en onvergetelijke klassiekers. Een avond voor zowel de doorgewinterde Bowie-liefhebber als de nieuwe ontdekkers van zijn muziek.

Sinds hun oprichting in 2019 hebben ze de harten van menig Bowie-fan veroverd met een oprechte en meeslepende vertolking van het werk van de legendarische artiest. En met het optreden in het tv-programma The Tribute – Battle of the Bands wisten ze zowel de jury als het publiek te imponeren.

Verborgen parels
Met frontman Rias Baarda, wiens stem en performance soms griezelig dicht bij die van Bowie zelf komen, biedt Starman een avond vol emotioneel beladen hits en verborgen parels uit het oeuvre van de Britse superster. De band kreeg zelfs lovende reacties van enkele voormalige muzikanten van Bowie, waaronder Ava Cherry, Carmine Rojas en Mike Garson. Kaarten zijn hier online te reserveren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld