Asieldier van de week: Kaya

DORDRECHT / PAPENDRECHT – In samenwerking met dierenzorgcentrum Louterbloemen in Dordrecht plaatst online krant Papendrecht24 ieder weekend een dier, waarvoor een nieuw thuis wordt gezocht.

Vandaag is dat hond Kaya. (Foto Louterbloemen)

Kaya is een Stafford van ongeveer één jaar oud. Gezocht wordt een eigenaar die ervaring heeft met het ras en die consequent is.

Eigenschappen
De hond heeft al veel nare dingen meegemaakt in zijn korte leventje. Ondanks wat hij heeft meegemaakt is het een schat. Wel moet Kaya in het begin eventjes aan je wennen. Hij kan wat wantrouwend zijn en heeft dan even tijd nodig. Maar met iets lekkers en een vriendelijke benadering is het al gauw goed. Hij kan heerlijk spelen met sociale teefjes en vindt het fijn om samen met zijn baas te wandelen. Het is nog een jonge puber die barst van de energie. Kaya kan heerlijk kroelen, maar heeft ook een sterk eigen willetje. Zeker als je met hem speelt kan hij hard opspringen en happen. Een training zou Kaya zeker goed doen. Verder gedijt Kaya het best in een omgeving zonder al te veel prikkels.

Meer dieren
Er zijn uiteraard meer dieren in afwachting van een nieuwe baas. Neem ook daarvoor contact op met dierenzorgcentrum Louterbloemen, tel. 078 – 6137902 of stuur een e-mail naar: info@louterbloemen.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld