AV Passaat houdt Cirkelloop en steunt hospice De Cirkel

PAPENDRECHT – AV Passaat organiseert zaterdag 12 oktober 2024 voor de vierde keer de Papendrecht Cirkelloop ten bate van hospice De Cirkel in Papendrecht. Het hospice is voor een groot deel afhankelijk van giften. Zij zijn heel blij met alle steun. De start is 10.00 uur (5km) en om 11.00 uur (10km). Voorinschrijven is mogelijk t/m zondag 6 oktober 2024: inschrijven@avpassaat.nl 

Aan deze prestatieloop kan iedereen vanaf twaalf jaar deelnemen aan de 5km en vanaf 16 jaar is ook 10km mogelijk. Het parcours gaat langs Hospice De Cirkel. (Archieffoto AV Passaat)

De kosten zijn € 11,– voor de 5km en voor de 10km wordt er € 13,– gerekend. Daarnaast kunnen deelnemers nog een extra donatie doen voor Hospice De Cirkel via het inschrijfformulier. Na-inschrijven kan op de wedstrijddag op het terrein van AV Passaat, daarvoor geldt een toeslag van € 2,–.
• Lopers 5km tot 09.30 uur
• Lopers 10km tot 10.30 uur

Nieuw
De Papendrecht Cirkelloop Business Run is nieuw. Deze run is onderdeel van de 10km en wordt gelopen in teams van 2 personen, die in estafettevorm elk een ronde van 5 km afleggen. Een unieke kans voor jouw bedrijf of jouw werkgever om zich sportief in te zetten en te laten zien dat ze hart hebben voor dit goede doel. De inschrijfkosten zijn € 50,– per team, inclusief consumptiebonnen. Vorm een team en strijd mee om de felbegeerde beker voor het snelste team.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld