Veldhuis ‘Challenge your limit, never miss an opportunity’ op sprekersavond

PAPENDRECHT – Op de sprekersavond van PKC/Vertom, Ondernemersvereniging Papendrecht en Rabobank  woensdag 23 oktober 2024 is te gast Tessa Veldhuis, voormalig rugby 7’s international. De avond is in de kantine van PKC / Vertom op sportpark Oostpolder aan Andoornlaan 36 en begint om 20.05 uur; inloop vanaf 19.30 uur. 

Tessa Veldhuis neemt de aanwezigen mee in haar inspirerende verhaal. (Foto via Ondernemersvereniging Papendrecht)

‘Challenge your limit, never miss an opportunity’. Deze slogan staat symbool voor het leven van Tessa Veldhuis. Jezelf blijven uitdagen en de kansen pakken die op je pad komen.

Loopbaan
Veldhuis is een duizendpoot; o.a. presentatrice, sportverslaggeefster, LO-docent, dagvoorzitter en voormalig rugby 7’s international. Naast het verslaan van rugby interlands voor Ziggo Sport presenteerde Veldhuis onder andere ‘Studio Rio’ en ‘Studio Korea’ voor het AD en was zij één van de gezichten van Eurosport tijdens de Spelen van Tokyo 2020. Tessa Veldhuis verbindt, enthousiasmeert, sprankelt, inspireert, presenteert, motiveert, doceert.

Aanmelden
Na afloop van de sprekersavond kan er worden genetwerkt met een hapje en een drankje. Hier online kan je je aanmelden voor de avond.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld