Sterk in Kinderopvang krijgt vergunning voor locatie aan Andoornlaan

PAPENDRECHT – De gemeente Papendrecht maakt donderdag 3 oktober 2024 bekend dat het een vergunning verleend aan Sterk in Kinderopvang voor het opzetten van kinderopvang aan de Andoornlaan. Het gaat om een vergunning voor maximaal 72 plaatsen.

Na grondig onderzoek van GGD Zuid-Holland Zuid, dat werd afgerond met een positief advies, heeft de gemeente besloten de vergunning te verstrekken. 

Wethouder Arjan Kosten (SGP) van Onderwijs: “Het was een hele moeilijke periode voor iedereen, maar voornamelijk voor de ouders, kinderen en medewerkers. Ik ben opgelucht dat we eindelijk duidelijkheid kunnen geven over de locatie aan de Andoornlaan en we zijn blij dat er weer op een verantwoorde en veilige manier kinderopvang komt.”

Locatie Kamerlingh Onneslaan
Voor kinderopvang aan de Kamerlingh Onneslaan is het volgens de gemeente nog te vroeg om te kunnen bevestigen welke partij opvang kan invullen en op welke termijn. Er zijn meerdere geïnteresseerde partijen die een vergunningaanvraag hebben ingediend. Zodra hier meer informatie over bekend is, wordt dit gedeeld.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld