Jonker stopt volgende maand als voorzitter van v.v. Papendrecht

PAPENDRECHT – Na 7,5 jaar met toewijding en enthousiasme het voorzitterschap van VV Papendrecht te hebben vervuld, stopt voorzitter Hans Jonker volgende maand met deze bestuursfunctie. Dat bericht de voetbalvereniging op hun website. Jonker heeft besloten zich bij de komende bestuursverkiezingen niet meer herkiesbaar te stellen.

Dat betekent dat Hans Jonker in november zijn termijn als voorzitter zal beëindigen. (Archieffoto v.v. Papendrecht)

Gedurende de bestuursperiode heeft Jonker zich onophoudelijk ingezet voor de vereniging hetgeen heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en het succes van v.v. Papendrecht. “Wij zijn hem ontzettend dankbaar voor zijn waardevolle bijdrage en de leiding die hij ons al die jaren heeft gegeven. Hoewel we het jammer vinden om afscheid te nemen van zijn leiderschap, begrijpen we zijn keuze en respecteren we deze volledig”, schrijft secretaris Edwin Schreurs namens het bestuur van v.v. Papendrecht.

Geschikte kandidaat
De komende periode zal in het teken staan van het zoeken naar een geschikte opvolger die met evenveel passie en toewijding de rol van voorzitter op zich wil nemen. Leden zijn uitgenodigd om mee te denken en met suggesties voor een kandidaat te komen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld