Cultureel seizoen van start met activiteiten op winkelpark De Meent

door Peter Donk
PAPENDRECHT – Viel het water vrijdagavond nog losjes uit de lucht; zaterdag 14 oktober 2023 was het prachtig najaarsweer en dat kwam de organisatie voor de opening van het cultureel seizoen in Papendrecht goed uit. Op winkelpark De Meent, het winkelgebied in het centrum aan de Meentpassage, waren er tal van activiteiten.

Verschillende culturele instellingen van Papendrecht hadden hun krachten gebundeld. Een nieuw concept dat het begin was van het culturele seizoen. Hier treedt Chris Grem op, bekend van Het Groot Niet Te Vermijden. Hij staat vrijdagavond 20 oktober 2023 in theater De Willem. Er zijn nog kaartjes! (Foto Peter Donk / Papendrecht24)

De sfeer was gezellig en gemoedelijk. Op verschillende plaatsen was er live muziek, theater en workshops. Culturele instellingen zoals muziekvereniging Excelsior liet hun diverse aanbod van kunst en cultuur zien, gaf een vooruitblik op het komende seizoen en inspireerde en stimuleerde Papendrechters van alle leeftijden. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Genoeg te beleven
Op en rondom De Meent, hét centrum van Papendrecht kon het publiek op verschillende plekken genieten van diverse activiteiten; schilder mee aan een gigantisch kunstwerk, ontmoet Fien en Teun, kinderen konden zich laten schminken of glittertattoo’s zetten, geniet van optredens van Chris Grem (bekend van Het Groot Niet Te Vermijden), Dansstudio Bounce, Excelsior Papendrecht en Young Iconic. Anderen lieten zich verrassen en inspireren door de leuke workshops, zoals de schrijfworkshop.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld