Gratis workshop ‘Wervende teksten schrijven’ voor lokale organisaties

PAPENDRECHT – Dinsdag 14 november van 19.30 – 21.30 uur kunnen vrijwilligers van organisaties in Papendrecht gratis deelnemen aan de workshop ‘Wervend schrijven’. Deze workshop wordt aangeboden door Vrijwilligerspunt Papendrecht in samenwerking met de Volksuniversiteit Papendrecht.

In een tijd, waarin alles alsmaar vluchtiger wordt en er veel prikkels om ons heen zijn, is het steeds moeilijker om de aandacht van lezers vast te houden. Op een website blijven bezoekers bijvoorbeeld gemiddeld maar twee minuten hangen. Dus… hoe zorg je ervoor dat je een geschreven boodschap snel, maar toch compleet en helder overbrengt? (Foto Peter Donk / Papendrecht24)

In de workshop ‘Wervend schrijven’ leren de deelnemers om met behulp van een aantal aandachtspunten korte, heldere teksten te produceren, waardoor de boodschap zoveel mogelijk mensen bereikt. Tijdens deze workshop maakt men kennis met de meest effectieve principes. Daarna kan men meteen aan de slag. De workshop wordt verzorgd door Jet Hoogerwaard en vindt plaats op de locatie van de Volksuniversiteit Papendrecht.

Aanmelden
Voor deelnemers die daarna ook nieuwsgierig zijn naar meer, is er een vervolg. In drie lessen gaat men verder aan de slag en wordt de theorie in praktijk gebracht. Vrijwilligerspunt Papendrecht biedt deze workshop gratis aan om Papendrechtse vrijwilligersorganisaties te ondersteunen bij het werven van vrijwilligers, promoten van activiteiten en het profileren van hun organisatie. Wil je graag deelnemen? Meld je dan snel aan, want er is een maximum aantal deelnemers. Bel naar tel. 078 – 6154741 of stuur een e-mail naar: aanmelden@sterkpapendrecht.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld