Klimaatbeurs in gemeentehuis voor inspiratie en delen van ideeën

PAPENDRECHT – In de raadzaal van het gemeentehuis aan Markt 22 vindt vrijdag 3 november 2023 een klimaatbeurs plaats. Komemde week, van maandag 30 oktober t/m zondag 5 november 2023, is het Nationale Klimaatweek. Je bent op de klimaatbeurs welkom tussen 13.00 – 16.00 uur. Om 13.30 uur is de aftrap van de beurs met onder andere wethouder duurzaamheid Arno Janssen (PAB) van Duurzaamheid. 

Deel je duurzaamheidsideeën en laat je inspireren.”Samen kunnen we een positieve impact maken voor onze planeet”, schrijft de gemeente Papendrecht. (Stockfoto)

De gemeente Papendrecht is benieuwd naar hoe jij denkt over duurzaamheid en hoe je een duurzamer Papendrecht voor je ziet. “Veel inwoners en bedrijven zetten zich al in voor het klimaat of verduurzaming. Je inzetten dat kan op veel verschillende manieren. Deze middag is er daarom volop gelegenheid om jouw eigen stappen op het gebied van duurzaamheid met ons en andere bezoekers te delen”, aldus de gemeente Papendrecht.

Laat je inspireren
Tijdens de beurs presenteren de gemeente Papendrecht en verschillende andere partijen de stappen die zij hebben gezet op het gebied van duurzaamheid. Ook bieden zij inspiratie of vervolgstappen als je zelf bijvoorbeeld een groendak wilt aanleggen of dat je zonnepanelen wilt aanschaffen of huren. Ook de Energiehulp is aanwezig die je concrete tips voor energiebesparing kan geven. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld