Longpunt met verpleegkundigen over longmedicatie

DORDRECHT / PAPENDRECHT – Tijdens de bijeenkomst van het Longpunt in Dordrecht op maandag 27 november 2023 staat longmedicatie en het gebruik daarvan centraal. Het programma in Het Spectrum de Sterrenlanden aan Minnaertweg 4 duurt van 14.00 – 16.00 uur; inloop vanaf 13.30 uur. Aanmelden is verplicht.

Het Longpunt is de ontmoetingsplek die het Longfonds van tijd tot tijd organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners, in samenwerking met het Albert Schweitzer ziekenhuis. (Stockfoto)

Het eerste deel van de middag heeft de titel: inhaleren, wat kun je nog leren? Deelnemers wordt gevraagd hun eigen pufjes mee te nemen om te kunnen oefenen. Twee longverpleegkundigen, van Rivas en Aafje, geven de presentatie en instructies. Daarna is er ruimte om vragen over longmedicatie te stellen aan een longarts en een verpleegkundig specialist uit het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Aanmelden
Wie wil komen, moet zich vooraf aanmelden. Dat is volgens de organisatie noodzakelijk. Aanmelden kan per e-mail: longpuntdordrecht@gmail.com

Plaats een reactie

*=Verplicht veld