Aanmelden voor vrijwilligersborrel in Leonardo Hotel vanaf vrijdag mogelijk

PAPENDRECHT – Tijdens een vrijwilligersborrel woensdag 13 december 2023 spreken burgemeester Margreet van Driel en de wethouders hun waardering uit naar de aanwezige inwoners. Vrijwilligers zijn van 19.30 – 21.30 uur welkom in het Leonardo Hotel aan Burgemeester Keijzerweg 100. Het Vrijwilligerspunt Papendrecht organiseert de vrijwilligersborrel, waarvoor je je nu kan aanmelden.

In voorgaande jaren was er een vrijwilligersontbijt, maar dit jaar is gekozen voor een activiteit in de avonduren met een vrijwilligersborrel. Daardoor zijn schoolgaande- en werkende vrijwilligers ook in de gelegenheid om deel te nemen. (Foto Vrijwilligerspunt Papendrecht)

De borrel wordt gehouden in het kader van de jaarlijkse Nationale Vrijwilligersdag, die donderdag 7 december 2023 wordt gehouden. In verband met de beschikbaarheid van B & W van de gemeente Papendrecht is het feest wat later.

Programma
Tijdens de borrel is er bijzondere aandacht voor vrijwilligers, die voorgedragen zijn door organisaties. Vrijwilligers met een bijzonder verhaal. Of vrijwilligers die al zo lang mee lopen dat ze de schijnwerper verdienen! Daarnaast wordt de kennis over vrijwillige inzet in Papendrecht getest door middel van een pubquiz. Er is plaats voor ongeveer honderd vrijwilligers.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf vrijdag 10 november 2023 om 09.00 uur bij het Vrijwilligerspunt Papendrecht. Klik hier online om je aan te melden. Aanmelden kan tot en met donderdag 7 december 2023 of tot dat het maximum aantal is bereikt. Vrijwilligers die niet digitaal vaardig zijn, kunnen het aanmeldformulier invullen bij de balie van Sterk Papendrecht aan de Veerweg 127. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld